Sidor

måndag 24 oktober 2011

En paus.

Jo jag skulle hemskt gärna vilja ha en sådan just nu.

Man kan tycka att jag borde ha det "pausigt" hela tiden eftersom jag ändå går hemma fortfarande och inte har något jobb att stressa med. Men jag skulle hellre stressa med ett jobb just nu. 

Jag tror jag har tagit upp det här ämnet förut men det är fortfarande likadant. Jag är hemma för att jag mår dåligt, och tyvärr blir jag mer dålig av att vara ensam hemma. Men du vet innan jag förstod det själv. Jisses va envis man är ibland.


I förra veckan fick jag en jätte travlig paus med promenad, fika i gamla linköping och sedan en hel kväll med pyssel ihop med Veronika. Pysslandet kanske inte kommer bli så lidande som jag först trodde det skulle bli ändå. Man kan hoppas.


Och idag var jag tvungen att stanna på vägen hem från simmningen och ta ett kort i parken. En liten mini paus på vägen liksom. Jag tycker det är lika fint där oavsett årstid även om sommaren så klart fortfarande är min favorit. 

Jag saknar min familj. Har inte träffat dom på länge nu. Men nu är det inte långt kvar till December. Då SKA jag ta en länge efterlängtad lång paus och hälsa på dom. Riktigt hur lång den blir, det får vi se. Det beror lite på hur livet fortsätter här nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar